Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 4 (2019)

söndag 27 januari, kl 21:01 av 1 kommentar

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Guardians, Buffy, Aquaman, Kid Flash och besök i Helvetet. Mycket nöje!

Guardians of the Galaxy #1 (Marvel Comics)

Donny Cates och Geoff Shaw har nu tagit över titeln Guardians of the Galaxy och Esad Ribic bjuder på ett härligt variantomslag med Star-Lord och Groot.

Buffy the Vampire Slayer #1 (BOOM! Studios)

Nytt förlag, nytt förstanummer och tillbaka till high school-tiden för Buffy Summers. Kevin Wada står för det bästa variantomslaget i mina ögon.

Aquaman #44 (DC Comics)

I flera veckor har jag och familjen försökt få ihop ett biobesök så vi kan se Aquaman och vi har inte gett upp ännu. Under tiden kan jag istället njuta av Rafael Albuquerques version av Atlantis härskare.

Teen Titans #26 (DC Comics)

Alex Garner är en favorit med sin fotorealistiska stil och känsla för mediet och den här gången bjuder han på en färgglad och fartfylld version av Kid Flash.

The Immortal Hulk #12 (Marvel Comics)

Veckans favorit går åter igen till ett mycket snyggt omslag av Alex Ross till en av Marvels bästa pågående titlar just nu, nämligen The Immortal Hulk. Vi ses nästa vecka!

Kommentarer

  1. Måste kolla in ”The Immortal Hulk”. Tycker annars att Alex Ross kan vara lite repetiv och tråkig ibland, men på omslagen till denna titel känns han mer experimentell och inte bara gör en snygg bild. Det uppskattar jag oerhört.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...