Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 1 (2020)

söndag 5 januari, kl 22:27 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

2020 års första vecka bjuder på kärlek, dystopisk version av Marvels universum i dubbel upplaga, Harley och Joker i annorlunda tappning samt The Flash i klassisk superhjältestil. Mycket nöje!

Daredevil #16 (Marvel Comics)

Först ut har vi ytterligare ett snyggt omslag av Julian Totino Tedesco till senaste numret av Daredevil.

Miles Morales: Spider-Man #14 (Marvel Comics)

1999 publicerades Earth X, en dystopisk version av Marvels universum i tre delar skapad av Alex Ross och Jim Kreuger. Den följdes 2000 av Universe X och 2002 av Paradise X och nästa vecka är det dags för en prequel som fått namnet Marvels X. Denna serie har helt flugit under min radar och jag kan väl inte påstå att jag är nämnvärt intresserad av Marvels X heller men några av veckans variantomslag från förlaget, som gör reklam för prequelen, är riktigt bra, som detta av Declan Shalvey…

Thor #1 (Marvel Comics)

…och detta av Ryan Brown till första numret av Donny Cates Thor.

Joker/Harley: Criminal Sanity #2 (DC Comics)

Ytterligare en mörk alternativ version av ett superhjälteuniversum går det att följa i Joker/Harley: Criminal Sanity där Harley jobbar hos Gotham City Police Departement som profiler och leker katt och råtta med den depraverade seriemördaren Joker. Francesco Martina står för ett riktigt snyggt omslag.

The Flash #85 (DC Comics)

Veckans omslag går till ett härligt omslag i klassisk superhjältestil skapat av Kaare Andrews där The Flash får visa framfötterna. Vi ses nästa vecka!

 

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...