Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 24 (2020)

söndag 14 juni, kl 22:20 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Lois Lane, Batman, framtida USA, tandställning och Purple Rain. Mycket nöje!

Lois Lane #11 (DC Comics)

Först ut har vi ett riktigt läckert omslag av Joëlle Jones med asgrymma färger av Jordie Bellaire till senaste numret av Lois Lane.

The Batman’s Grave #7 (DC Comics)

Frank Quitely är en mästare inom seriemediet med en unik och lätt identifierbar stil, som här i ett mycket snyggt variantomslag till The Batman’s Grave.

Undiscovered Country #6 (Image Comics)

Undiscovered Country är en av fem nominerade till årets Eisner Award i kategorin Best New Series. Hittills har jag bara läst första numret och blev inte direkt golvad av det Charles Soule och Scott Snyder kokat ihop men snart har jag hela första volymen samlad i lösnummer så jag får be att återkomma i ämnet. Sean Murphys variantomslag till #6 går däremot inte av för hackor.

New Mutants #10 (Marvel Comics)

Ett fabulöst omslag av Mike Del Mundo, för vilken gång i ordningen låter jag vara osagt. Hög knasfaktor och väl utfört som vanligt.

Bitter Root #8 (Image Comics)

Bitter Root är återigen nominerad till en Eisner Award. Förra året i kategorin Best New Series och i år uppgraderad till en av de nominerade i kategorin Best Continuing Series. Detta är en mycket läsvärd serie om den svarta familjen och monsterjägarna Sangerye vid tiden för Harlemrenässansen och är härligt kryddad med weird fantasy, urban steampunk, afroamerikansk folklore, klassisk serietidningsskräck samt retrofuturistisk teknologi. Chris Visions har använt Princes ikoniska skivomslag till Purple Rain som förebild och skapat ett toksnyggt omslag som föräras titeln Veckans favorit. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...