Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 26 (2020)

söndag 28 juni, kl 22:26 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Merlin, Octavia och El, Leader, hemskheter och John Constantine. Mycket nöje!

Once and Future #8 (BOOM! Studios)

Bland årets Eisnernomineringar i kategorin Best New Series hittar vi två utmärkta serier från BOOM! Studios, nämligen Something is Killing the Children och Once and Future där den fenomenale Dan Mora står för både insidan och de snygga omslagen.

The Low, Low Woods #6 (DC Comics)

Sista numret av ytterligare en serie från DC:s nya imprint Hill House Comics med ett läckert omslag av Sam Wolfe Connelly. Ända sedan jag maniskt plöjde igenom Joe Hills fantastiska Locke and Key har jag längtat efter mer och att nu ha ett helt gottebord av nya serier under hans överseende känns fantastiskt och inspirerande.

The Immortal Hulk #34 (Marvel Comics)

Alex Ross bjuder återigen på ett fantastiskt omslag till The Immortal Hulk, den här gången med The Leader i fokus.

Plunge #4 (DC Comics)

Apropå mina höga förväntningar på Hill House Comics så blir jag inte mindre sugen när jag skådar detta läskiga omslag av Gary Frank till senaste numret av Plunge.

John Constantine: Hellblazer #7 (DC Comics)

Veckans favorit går till John Paul Leon och hans uppvisning i hur man gör ett omslag som både ger oss förutsättningarna för berättelsen samtidigt som det lockar en till läsning. Bråk mellan fiskare, blodtörstiga sjöjungfrur samt John Constantine, i egen hög person, som fått ytterligare ett problem att lösa. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...