Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 30 (2020)

söndag 26 juli, kl 23:10 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Wynd, pulp, BossLogic, The Celestial Madonna Saga och Glory. Mycket nöje!

Wynd #2 (BOOM! Studios)

James Tynion IV och Michael Dialynas arbetade på följetongen The Woods under tre år och är nu tillbaka med en fantasyserie för unga vuxna: Wynd. Serien var från början tänkt att komma ut som ett seriealbum i november 2020 men BOOM! Studios beslutade sig för att dela upp den och ge ut den som en miniserie istället. Omslaget till andra numret är härligt tecknat av Peach Momoko.

Green Hornet #1 (Dynamite Entertainment)

Pulpfiguren Green Hornet och hans sidekick Kato såg dagens ljus som en radioföljetong 1936 och har dykt upp i flera olika sammanhang sedan dess, både i serietidningar, en egen TV-serie på 1960-talet (med självaste Bruce Lee som Kato) samt en egen film 2011. Sedan några år tillbaka äger Dynamite Entertainment rättigheterna till karaktärerna och nu är det dags för en ny följetong med en snyggt omslag av Dave Johnson.

The Amazing Spider-Man: Sins Rising Prelude #1
(Marvel Comics)

BossLogic, eller Kode Abdo som han egentligen heter, var till att börja med en hyllad fan artist som fick ännu mer berömmelse när bröderna Russo anlitade honom för att göra en poster till Avengers: Endgame. Nu anlitas han även av Marvel Comics och här ser vi hans stämningsfulla omslag till Spider-Man-följetongen Sins Rising.

Empyre #2 (Marvel Comics)

Marvels senaste event Empyre är i full gång och märkligt nog ger man ut seriens andra tryckning samtidigt som den första. Eventet bygger på flera olika klassiska följetonger från Marvels bakkatalog som till exempel The Celestial Madonna Saga vilket Mike Del Mundo använt som inspiration till detta praktfulla omslag.

Death or Glory #11 (Image Comics)

Sista numret av Rick Remender och Bengals serie Death or Glory är ute nu och det fantastiska variantomslaget av Tula Lotay blir Veckans favorit. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...