Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 39 (2020)

söndag 27 september, kl 21:38 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Hidden Society, An Unkindness of Ravens, Skulldigger and Skeleton Boy, Black Hammer deluxe och nattmara. Mycket nöje!

Hidden Society #3 (Dark Horse Comics)

Först ut har vi tredje numret av Hidden Society, en serie som legat i dvala i sex månader på grund av pandemin men som nu är uppe på benen igen. Omslaget står Rafael Albuquerque för.

An Unkindness of Ravens #1 (BOOM! Studios)

En ny lovande serie från BOOM! Studios där vi får följa en grupp unga häxor. Dan Panosian, som även är seriens författare, bjuder på ett snyggt omslag.

Skulldigger and Skeleton Boy #4
(Dark Horse Comics)

Precis som Hidden Society så fick Jeff Lemire och Tonči Zonjičs Black Hammer-serie Skulldigger and Skeleton Boy ta en ofrivillig paus på grund av pandemin men är nu tillbaka i fullt majestät. Omslaget är ytterligare ett av Daniel Warren Johnsons fina alster.

Black Hammer Library Edition #2
(Dark Horse Comics)

Andra lyxutgåvan av Black Hammer innehåller bland annat hela Black Hammer: Age of Doom och har även fått ett förnämligt omslag av Christian Ward.

Black Magick #14 (Image Comics)

Veckans favorit går till Nicola Scott och hennes underbart läskiga omslag till senaste numret av Black Magick. Vi ses nästa vecka!

 

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...