Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 1 (2021)

söndag 10 januari, kl 19:45 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på bedårande kissemisse, Brunnhilde, Wonder Woman 1984, Eternals och The Walking Dead. Mycket nöje!

Inkblot #5 (Image Comics)

Först ut har vi Emma Kubert som bjuder på en mystisk, men bedårande, liten kissemisse i sin lovande titel Inkblot.

King in Black: Return of the Valkyries #1
(Marvel Comics)

Genom åren har det funnits många valkyrior i Marvels universum (den senaste som tagit upp manteln är ingen mindre än Jane Foster) men min favorit är Brunnhilde, bland annat medlem i Defenders, som under många år fick mänsklig gestalt i människan Barbara Norris, Hennes klassiska look kan man njuta av i detta snygga omslag av Artgerm.

Future State: Wonder Woman #1
(DC Comics)

DC Comics kör flera variantomslag den här veckan inspirerade av filmen Wonder Woman 1984 (som redan streemas i USA och som, förhoppningsvis, får svensk biopremiär inom kort). Min favorit bland dessa omslag står Adam Hughes för.

Eternals #1 (Marvel Comics)

Efter lång väntan är första numret av nystarten på Eternals här och jag kan bara konstatera att Esad Ribic är en mästare som ofta får mig att tappa hakan av häpnad.

The Walking Dead Deluxe #6 (Image Comics)

Veckans favorit går till Julian Totino Tedescos version av ytterligare en klassisk scen ur The Walking Dead. Det är så mycket som är på plats här: den första snön innan alla höstlöv hunnit falla, Karls ovana grepp om pistolen, hans böjda huvud och inte minst ”kamerans” lutande vinkel. Fantastiskt snyggt! Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...