Nyheter och tips

Lite nytt om Spiderman-musikalen

tisdag 31 mars, kl 15:30 av 0 kommentarer

För den som inte hört det förut så verkar det vara ett faktum att Spiderman dyker upp (svingar in?) som musikal på Broadway under nästa år. Som om att det inte var konstigt nog med en spindelmanmusikal så skrivs musiken till Spider-Man: Turn Off The Dark, som musikalen sägs heta, av Bono och the Edge från U2.

Skurkar i musikalen består av Green Goblin, Lizard, Kraven, Swarm och en ny musikalexklusiv kvinnlig skurk vid namn Swiss Miss. Det sägs även att regissören anlitat stuntkoreografer från filmerna samt luftartister från knascirkusen Cirque du Solei för att få till det så att Spiderman kan nätsvinga sig över publiken. Om du frågar mig så låter allt det här skitdåligt och borde inte ses av någon.

Fullständig artikel här.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...