Nyheter och tips

Några Hellboy-nyheter i juli

måndag 25 maj, kl 12:10 av 1 kommentar

bprd_1947_1_previewwitchfinder_1_preview

I sommar kommer två stycken nya miniserier i Hellboy-universumet. Först en fortsättning på B.P.R.D.: 1946 med det rätt logiska namnet B.P.R.D.: 1947. Skriven av Mike Mignola och Joshua Dysart, författarteamet bakom 1946, och illustrerad av Fábio Moon och Gabriel Bá. Bá är tidigare känd från den otroligt populära Umbrella Academy. Den andra miniserien Witchfinder: In the Service of Angels är skriven av Mike Migola och illustrerad av Ben Stenbeck och handlar om den viktorianske paranormale detektiven Edward Grey, en karaktär som dykt upp i tidigare Hellboy-historier.

Kommentarer

  1. christus says:

    Härligt

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...