Nyheter och tips

Previewstips: Scott Snyder och Jocks Wytches

söndag 13 juli, kl 23:22 av 3 kommentarer

WYTCHES-COVER-cff49En av serierna som presenterades tidigare i år på Image Expo 2014 som jag har höga förväntningar på har nu äntligen dykt upp med en preview. Wytches av Scott Snyder (Batman, The Wake) och Jock (Batman, Wolverine) kommer ut i oktober och berättar en historia om häxor som är långt mer skräckinjagande än vad du är van vid. Efter att Snyder utforskat andra skräckgenrer som vampyrer (American Vampire) och undervattensskräck (The Wake) är turen nu kommen till häxor alltså och previewen efter hoppet är precis så läskig som jag hoppats.

Här kommer Snyders egen introduktion som presenterades i Entertainment Weekly:
The Oxford English Dictionary defines a witch as a woman with magic powers. And admit it, I say “witch” and you imagine some old crone with a wart on her nose, maybe wearing a black cloak and pointed hat, flying on a broomstick past the moon. Or perhaps some beautiful sorceress next door.

Well, forget all that nonsense. In fact, forget everything you know about witches. Because the truth is, witches, real witches, are something much, much scarier. Something you’ve never seen before. 
I’m collaborating with the super talented artist Jock on a new ongoing comic book series from Image Comics called WYTCHES. I don’t want to spoil anything, but let’s leave it at this—you’ll never think of witches the same way once you see Jock’s designs.

As for what you thought were witches? A wytch? A real wytch? Imagine, if you will, a bestial, primal creature that lives deep in the woods, waiting. We know nothing about them—they’re rarely seen. They are bigger than we are, stronger and smarter than we are, and they are gruesome and predatory. 
So, forget what you think you know. Leave the broomsticks for the kids. No magic, just horror. Here’s an exclusive look inside the sick, twisted world of WYTCHES… 

WYTCHES-PREVIEW-01-47600

WYTCHES-PREVIEW-02-57444

WYTCHES-PREVIEW-03-51e0cWYTCHES-PREVIEW-04-bc35bWYTCHES-PREVIEW-05-f8485

WYTCHES-PREVIEW-06-fcf04

Kommentarer

 1. Pärka says:

  Denna har jag längtat efter sen de annonserade den på Image Expo. Skräck av Snyder är en no-brainer till sin pull list och med Jock involverad kan man räkna med att bli riktigt uppskrämd. Känner att du nog kommer få många utmanare till ”Veckans omslag” härifrån också, med tanke på Jocks genialitet på den fronten. Apropå det har nu även det nya första omslaget släppts, http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=54040

  Image fortsätter ju verkligen med sin höga kvalité och kvantitet och jag ser verkligen fram emot att se vad de har för nya godbitar att annonsera på nästa Expo 23 juli.

 2. Rikard says:

  Den här väntar jag också på. Har väldigt höga förväntningar.

 3. Andreas Mars says:

  Tack Pärka för länken till det snygga omslaget och jag ser också fram emot vad Image har att erbjuda 23 juli:)

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...