Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 52

måndag 1 januari, kl 19:51 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Sista veckan på år 2017 bjöd på vintermörker, beväpnad Batman, Kamandi, Wonder Woman, Phoenix och mycket Jenny Frison. Mycket nöje.

30 Days of Night #1 (IDW)

För 15 år sedan såg 30 Days of Night dagens ljus (ursäkta ordvitsen 😉 ) och nu är det dags för en ny version av samma serie av originalförfattaren Steve Niles och med Piotr Kowalski som ny tecknare som bjuder på snygg pose och mystisk stämning i sitt variantomslag.

Detective Comics #971 (DC Comics)

”Ho, ho! Now I have a machine gun” Batman gör sig redo för ett besök på Arkham Asylum i detta vintriga och snygga omslag av Rafael Albuquerque.

Kamandi Challenge #12 (DC Comics)

Efter ett helt hyllningsår till 100-årsjubilaren Jack Kirby är det dags att säga farväl till DC:s serie Kamandi Challenge efter tolv månader och lika många nummer. Ryan Sook står för det lätt vemodiga och ödesmättade omslaget.

Wonder Woman #37 (DC Comics)

2017 var också Wonder Womans år med prinsessan Diana i en egen solofilm som dessutom visade sig vara årets bästa film efter en tecknad serie i mina ögon. Jenny Frison har förgyllt året med flera snygga variantomslag och #37 är också minnesvärt med Darkseid i centrum.

Phoenix Resurrection: The Return of Jean Grey #1
(Marvel Comics)

2017 års sista ”Veckans favorit” går till ytterligare ett omslag av den förträffliga Jenny Frison, den här gången till den nya titlen med det olycksbådande och långa namnet Phoenix Resurrection: The Return of Jean Grey. Vi syns på söndag igen då vi får se vad årets första vecka 2018 hade att bjuda på i omslagsväg.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...