Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 2 (2018)

söndag 14 januari, kl 21:39 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Clayface, Big Barda & Mister Miracle, Avengers-event, X-Men-event och gammalt hederligt superhjälteuppdrag. Mycket nöje!

Detective Comics #972 (DC Comics)

Clayface är på krigstigen i detta snygga omslag av Rafael Albuquerque.

Mister Miracle #6 (DC Comics)

Första arcen av Mister Miracle är klar och jag längtar tills den kommer ut i trade i april 2018. Som vanligt är det Nick Derington som står för ett läckert omslag.

Avengers #675 (Marvel Comics)

Avengers, U.S. Avengers, Uncanny Avengers och Occupy Avengers strålar samman för att försvara Jorden från ytterligare ett kataklysmiskt hot (för vilken gång i ordningen har jag tappat räkningen på). Eventet Avengers: No Surrender kommer ut en gång i veckan i 16 delar och även om jag är totalt ointresserad så njuter jag av Alex Ross episka omslag där gammalt möter nytt.

Phoenix Resurrection: The Return of Jean Grey #3
(Marvel Comics)

Säga vad man vill om olika Marvel-följetonger men Marvels X-relaterade titel med det knöliga namnet (som också kommer ut en gång i veckan) har åtminstone levererat sköna och läckra variantomslag. Stephanie Hans står för den senaste godbiten.

Supergirl #17 (DC Comics)

Veckans favorit går till Stanley Lau och hans fotorealistiska och underbara bild där Supergirl utför ett klassiskt superhjälteuppdrag, som att hjälpa en liten flicka och hennes vovve över en hårt trafikerad gata. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...