Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 34 (2018)

söndag 26 augusti, kl 21:45 av 1 kommentar

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Hit-Girl, Frank Castle, Teen Titans, fyrfota vänner samt Deadly Class. Mycket nöje!

Hit-Girl #7 (Image Comics)

Det är något sjukt stört och ändå oemotståndligt med detta omslag av Skottie Young vars stil för det mesta går åt det gulliga och sockersöta men alla som läst hans I Hate Fairyland vet att han kan vara nog så blodig. Hur som helst, jag gillar det!

The Punisher #1 (Marvel Comics)

Nytt förstanummer med The Punisher och Greg Smallwood bjuder på ett fototrealistiskt och mycket snyggt omslag.

Teen Titans #21 (DC Comics)

Alex Garner är äntligen tillbaka efter att ha varit en trogen gäst hos ”Veckans omslag”, speciellt då hans fenomenala omslag till Batgirl för några år sedan. Här är det dock Teen Titans som står i fokus men det är inte illa det heller.

Beasts of Burden: Wise Dogs and Eldritch Men #1
(Dark Horse Comics)

Att jag skulle bli en hundälskare i vuxen ålder kunde jag aldrig föreställa mig men den lilla krabaten som vilar vid mina fötter på en kudde medan jag skriver detta bevisar motsatsen. Det är inte bara därför som jag älskar Beasts of Burden utan också för att det är en tokbra serie som förtjänar att läsas av många. Rafael Albuquerques stämningsfulla och oemotståndliga variantomslag till senaste följetongen med dessa fyrfota vänner är därför ett måste.

Deadly Class, Vol. 1: Love Like Blood (Image Comics)

Jag brukar vanligtvis inte inkludera omslag till samlingsutgåvor i ”Veckans omslag” om det inte är helt nya omslag, som Wes Craigs senaste alster till sjunde traden med Deadly Class. Detta är dock så fantastiskt bra att det verkligen förtjänar titeln ”Veckans favorit”.

Det var allt för den här veckan. Tyvärr räckte inte tiden till för mina recensioner av Li Österbergs Athena – Pappas flicka och Fejd och fest men de dyker upp nästa vecka. Sedan är det dags att beta av ett knippe Jeff Lemire-titlar, såsom Doctor Star, avslutningen på Descender, andra volymen av Royal City samt första volymen av Gideon Falls. Vi ses!

Kommentarer

  1. Pär Thorstensson says:

    Mycket imponerad av Smallwood denna vecka. Men inte samma extrema höjder som när han och Lemire var i farten på ”Moon Knight”. Det är ju faktiskt svårt.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...