Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 33 (2022)

söndag 21 augusti, kl 22:04 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på monsterapokalyps, det perfekta brottet, pillemarisk Catwoman, Gåtan samt blodtörstiga koalor. Mycket nöje!

Heart Eyes #1 (Vault Comics)

Först ut har vi den nya serien Heart Eyes av Daniel Hopeless och Victor Ibáñes där Rico hittar sin drömtjej i en värld som ödelagts av monster. Men hur kan Lupe vara så glad när monster lurar i varje hörn? Chris Burnham står för det läskiga omslaget.

Dark Spaces: Wildfire #2 (IDW)

En grupp kvinnliga brandsoldater beslutar sig för att genomföra det perfekta brottet under släckningsarbetet av en våldsam skogsbrand – men kanske gapar de efter för mycket. Andrea Sorrentino står för det eldfängda omslaget till Scott Snyder och Hayden Shermans lovande serie.

Catwoman #46 (DC Comics)

Maika Sozo bjuder på en pillemarisk Catwoman i detta snygga omslag.

Batman: One Bad Day – The Riddler #1 (DC Comics)

Radarparet Tom King och Mitch Gerads presenterar one-shots med Batmans imponerande skurkgalleri. Först ut är The Riddler och ett fantastiskt omslag av Mikel Janin.

Shirtless Bear-Fighter 2 #1 (Image Comics)

Veckans favorit går till Paolo Rivera och hans underbara omslag till en lika underbar comeback, nämligen fortsättningen på den hysteriskt roliga och fartfyllda Shirtless Bear-Fighter. Akta dig för mördarkoalor! Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...