Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 6

måndag 10 februari, kl 21:39 av 0 kommentarer

Bättre sent än aldrig så här kommer nu veckans omslag på en måndag. Denna gången var urvalet så bra att jag fick med sex omslag från fem olika förlag vilket glädjer mig mycket.

Kvinnlig fägring med gnagar-touch, fartfylld Gail Simone-crossover, livsfarlig bebis, muterade katter, nygammalt tillskott i superhjältebranschen och sorgsen ung blivande dödsmaskin från förlagen Vertigo, DC Comics, Valiant Entertainment, Marvel Comics samt Image Comics står för fiolerna den här veckan. Mycket nöje!

FAIRES-Cv23-6af5c

Fairest #23

Det som vid första anblicken ser ut som en lättklädd dam från en bortglömd James Bond-rulle från 1960-talet visar sig innehålla en ansenlig mängd möss. Som vanligt är Adam Hughes i en kategori för sig själv när det gäller fulländade omslag, allt ifrån den perfekta loggan, den utsökta färgläggningen och modet att lämna mycket vit bakgrund.

dc-comics-the-movement-issue-9

The Movement #9

Freddie Williams II:s omslag till denna crossover mellan karaktärer som författas av Gail Simone bjuder på precis rätt mängd äventyr, spänning, action och förväntan för att fånga mitt intresse.

3623128-archer+&+armstrong+(2012-+)-+archer+-+digital+exclusives+edition+000-000

Archer & Armstrong: Archer #0

Jag får lite samma känsla när jag ser männen i full stridsmundering närma sig det lilla söta gossebarnet Obadiah Archer som när jag ser riddarna i Monty Python and The Holy Grail träda in i grottan med den fruktade mördarkaninen. Clayton Henrys omslag får mig att klucka av skratt och påminner mig om vilket bra tillskott Valiants Archer & Armstrong är till superhjältefabriken.

XMEN2013010-DC41-LR-0581d

X-Men #10

Att jag skulle bli en kattmänniska existerade inte på min lista men efter ett år med två katter är jag hopplöst förälskad i dessa kloka djur. David Lopez har verkligen fångat alla personligheter från den kvinnliga upplagan av X-Men och dessutom i perfekt kattskepnad.

tumblr_inline_mvthed4gKe1qbujox

Ms. Marvel #1

Ytterligare en titel från Marvel med en kvinna i huvudrollen och här ingen mindre än den nya upplagan av Ms. Marvel. Förutom att Sara Pichellis omslag är en hyllning till Kamala Khans favorithjälte Carol Danvers är det också en fin nick till Gary Franks snygga omslag till Supergirl #1 från 1996. Skön blandning av bad ass och high school.

Lazarus-06-cover-4bfe1

Lazarus #6

Veckans favorit är detta gripande porträtt av en ung Forever Carlyle av Michael Lark. Lazarus är värd att utforska eftersom den innehåller en av förra årets mest fängslande karaktärer på seriehimlen och Larks kusligt realistiska bild gör mig bara sugen på mer.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...