Nyheter och tips

Förhandstitt: Eater

söndag 24 januari, kl 12:54 av 7 kommentarer

eater_01

Ordbilder förlag som tidigare gett oss vackra mangan Drömmarnas djup ger i april ut första delen av fyra i Masatoshi Usunes Eater (omslaget är från den franska utgåvan) som enligt förlaget är en hårdkokt och actionspäckad science-fiction/skräckmanga. Handling: Aoko Shimizu kan se spöken. Därför är hon van vid det övernaturliga, men hon hade aldrig förväntat sig att en natt stöta på människoätande rymdvarelser. En avfälling bland varelserna, Benimaru, kämpar emot och äter sina kamraters livsenergi istället för människors och Aoko dras in i den blodiga kampen mellan honom och de andra varelserna.

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Oh, var kan man köpa/beställa?

 2. Rikard says:

  Överallt efter 20 april.

 3. Thomas Fels says:

  Ser lovande ut! Om de dyker upp på SPX handlar jag då, om inte förr.

 4. Håkan / Wakuran says:

  Vem har översatt? Hur lång är serien?

 5. wasabi says:

  Översättare är Magnus Johansson och det finns 4 album i serien.

 6. […] förlag ger ut två mangatitlar i april. Dels Eater och dels En kopp kaffe till 1 som beskrivs så här: Naoto Yamakawas manga är indränkt i aromen […]

 7. […] ur En kopp kaffe till som är en av två mangor som Ordbilder Media ger ut i vår, den andra är Eater. Ordbilder har tidigare gett ut den underbara Drömmarnas djup som för mig definitivt var det […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...