Film /Nyheter och tips

Wolverine-filmen har läckt ut på nätet

torsdag 2 april, kl 13:38 av 2 kommentarer

x_men_origins_wolverine_movie_poster1Branschtidningen icv2.com rapporterar idag att en arbetskopia av den kommade filmen X-men Origins: Wolverine har stulits och lagts upp på nätet. Filmbolaget Fox hävdar att det är en ofärdig kopia (så klart) som saknar scener och musik, har omixat ljud och underexponerat foto. De säger också att de kommer att vidta rättsliga åtgärder mot de som stulit kopian och gjort den tillgänglig. En snabb titt på en av de största fildelningsiterna tyder dock på att över 100 000 personer laddat ner filmen det senaste dygnet. Frågan är hur detta kommer att påverka antalet biobesökare när filmen går upp på bio om en månad?

Kommentarer

  1. Jonas says:

    Kollade också runt lite på det där, det sägs som sagt att det saknas ljud, special- och datoreffekter och ett par hela scener. Ska finnas med lite vajrar i stuntscener och så. Låter ju helt värdelöst att se en film på det sättet. Superhjältefilm ska ses på bio.

  2. Johan says:

    Jag tror inte att det kommer att påverka antalet biobesökare, i alla fall inte i någon större utsträckning, oavsett vad filmbolagen säger. Men det är synd att filmen redan läckt ut på nätet.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...