Nyheter och tips

Batman and Robin #1 sålde bäst i juni.

tisdag 14 juli, kl 21:46 av 1 kommentar

moneySERIEBRANSCHEN: Inte helt oväntat så toppar första numret av Grant Morrisons och Frank Quietlys Batman and Robin den ameriskanska branschtidningen ICv2s lista över de mest sålda serietidningarna i juni. Den sålde i fantastiska 168604 exemplar. Tvåa var tjockisen Captain America #600 i 112287 exemplar. Marvel hade 6 titlar på topp 10 och DC hade 4 titlar. Det album som sålde bäst var den inbundna varianten av samlingen av DCs Final Crisis, 8219 exemplar. Båda listorna finns i sin helhet på ICv2. Länk till lösnummer och album.

Kommentarer

  1. Henk says:

    Alla ni fellow geeks! Gå in på min blogg och titta på skisser och följ mig när jag utbildar mig för att bli serietecknare i USA till hösten. Här är adressen http://henksnerdgasm.blogspot.com/. Enjoy!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...