Film /Krönikor och åsikter

På fredag är det biopremiär för Surrogates

tisdag 29 september, kl 18:00 av 4 kommentarer

the_surrogates

En serietidningsfilm som kommit helt i skymundan här på Shazam.se är Bruce Willes-rullen Surrogates. Visst det har skrivits om den här och där på andra film- och geekbloggar, men det verkar inte vara något så där jättestort sug från den serieläsande biopubliken. Eller har jag fel? Filmen bygger hur som helst på serien The Surrogates av Robert Venditti och Brett Weldele och gavs ut av Top Shelf 2005-2006. Själv har jag inte läst serien och är rätt osäker på om jag kommer att gå och se filmen. Hur är det? Kommer ni se den? Har ni läst serien? Känner ni något pepp?

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Av det lilla jag sett så kan jag inte påstå att jag känner mig särskilt peppad, men har heller inte någon större koll på vad det handlar om egentligen. Blir nog att se på DVD för min del.

 2. daniel says:

  Har aldrig hört talas om den här, men trailern gjorde mig lite sugen. Behövs lite bra serie-baserad action efter fails som Spiderman 3 och Watchmen, även om jag inte tror detta är något mästerverk, så kanske det ger lite underhållning i alla fall.

 3. Tomb says:

  Känner inget pepp alls. Då de tagit bort Steeplejack i filmen..

 4. Micke says:

  Nån som läst Kiln people av David Brin? Känns lite som samma upplägg.

  Har läst boken men inte serien så har lite svårt att avgöra.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Kiln_People

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...