Allmänt

Shazam växer: En till Henrik!

onsdag 30 september, kl 23:54 av 0 kommentarer

Jorå, vi rekryterar serieskribenter som om det inte fanns någon morgondag. Allt för att ni, våra serieknarkande läsare, ska få er dagliga dos av nyheter, recensioner och annat serieprat. Traditionsenligt så låter vi vårt nya stjärnskott Henrik berätta om sig själv i «introduktionsintervjun». Nu kör vi.

Red: Hej Henrik Ö (eftersom vi redan har en Henrik J) och välkommen som skribent på Shazam.se. Du kan väl börja med att berätta lite om dig själv.

Henrik Ö: Jag är 37 och akademiker på livstid som bor i London (+ fru, dotter) och arbetar i Oxford. Jag har massor med nördiga hobbies men en av de största är serier. Dessutom skriver jag en massa, både i jobbet och privat, så att skriva om serier för Shazam.se verkade som en perfekt kombination.

Red: Vad kan vi förvänta oss att få läsa av dig här på Shazam?

Henrik Ö: Längre recensioner av relativt mainstream amerikanska serier (Vertigo, superhjältar och liknande) och kanske lite indie med; retrospektiv och presentationer av sånt som inte är rykande aktuellt längre men som folk kanske har missat; krönikor om trender i serievärlden och (den amerikanska) serieindustrin. Jag recenserar hellre story arcs än enstaka nummer.

Red: Något bra tips på en riktigt bra serie du läst den senaste tiden.

Henrik Ö: Batman & Robin av Morrison/Quitely (recension på väg). Och jag kommer sakna 100 Bullets som kom ut med sista numret för ett tag sedan. De som inte kollat in 100 Bullets har missat en imponerande episk romansvit (plus en massa intensiv skottlossning, som titeln antyder).

Red: Tack så mycket och välkommen ombord Henrik.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...