Allmänt /Nyheter och tips

DC sopar banan i oktober

onsdag 18 november, kl 17:29 av 0 kommentarer

SERIEBRANSCHEN: Det fortsätter att gå bra försäljningsmässigt för DCs event/crossover Blackest Night. På oktobers tio-i-topp ligger de i topp med platserna 1 till 6. Av dessa sex är det bara Batman & Robin som inte har anknytning till Blackest Night. Etta på listan är Blackest Night #4 som sålde i 137,169 exemplar. Bästa Marvel-tidningen var New Avengers #58 på plats sju i 76,656 exemplar. Oktober var en dålig månad för Marvel med andra ord. Det kan bero på att deras storsäljare Captain America: Reborn inte kom med något nummer just denna månad. Hela listan över de 300 mest sålda amerikanska serierna hittar du på ICv2.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...