Nyheter och tips

Previewstips april – RASL Volume 2

måndag 1 februari, kl 21:11 av 4 kommentarer

RASL1PREVIEWSTIPS: Både februari och mars var två rätt ljumna månader när det gällde intressanta seriesläpp från USA. April känns totalt tvärtom. Den nya Previews-katalogen innehåller massor av spännande saker. De kommande dagarna kommer jag skriva om en mängd serier att hålla utkik efter. Ett för mig efterlängtat släpp är den andra volymen av Jeff ”Bone” Smiths nya serie RASL. Albumet, som är döpt till The Fire of St. George, samlar nummer 4 till 7 av serien och kommer precis som första samlingsvolymen tryckas i djupaste svart på matt papper i stort albumformat. Gillar du indie-serier om dimensionsresande konsttjuvar så är RASL helt klart din grej. Är du tveksam? Börja med att läsa mästerverket Bone och du kommer bli Smith-fräst. Sen är du garanterat redo för detta.

Kommentarer

 1. wasabi says:

  Ooh, har väntat på den här!:)

 2. Henrik Ö says:

  Jag är utmattad efter The Complete Bone men en ny högkvalitativ Jeff Smith-fix skulle ändå inte sitta fel. Man bör köpa vol 1 alltså?

 3. Ferdinand says:

  Det är ju inte samma solida femma som Bone, men absolut värt att köpa. Satsa på att läsa volym 1 först.

 4. Henrik Ö says:

  Köpte RASL vol 1 igår. Jag tyckte den var klockren, definitivit i klass med Bone! Älskar Kirby-influenserna.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...