Nyheter och tips

Nya samlingar att samla

söndag 19 maj, kl 22:43 av 0 kommentarer

I staterna har det varit dags för de olika förlagen att visa vad de tänker publicera i augusti 2013. Här kommer några tips på olika samilingsvolymer som är värda att införskaffa.

INVcompendium2-300dpiInvincible Compendium Vol.2

En megapocket på över 1000 sidor som innehåller Invincible #48-96. Jag har själv inte börjat läsa Robert Kirkmans Invincible men är så peppad att jag håller på att spricka av superhjälteserienördighet. Tillsammans med Compendium Vol.1 är den verkligen på min lista.

HAWKEYE2012_V1_HC_covHawkeye Vol.1

Här kommer en inbunden utgåva av Hawkeye #1-11 till alla er som ännu inte börjat läsa Matt Fractions mästerverk. Tillsammans med tecknarna David Aja, Javier Pulido och Francesco Francavilla bjuder Fraction på en urban hjältesaga och modern klassiker om en man med båge och kvinnorna i hans liv.

ESSAVN009_COV1_colEssential Avengers Vol.9

Den här volymen är sprängfylld av klassisk superhjältenostalgi och bjuder bland annat på Quicksilver och Scarlet Witch ursprung, John Byrne, George Perez, Hawkeye på soloäventyr, Jarvis på krigsstigen, Ultron och första mötet med Taskmaster. Den innehåller också en av Marvels största skämskuddar: Ms. Marvels minst sagt bisarra och djupt oönskade graviditet! Avengers #197-200 är något av det mest pinsamma och sexistiska Marvel gett ut och glöm då inte Stan Lees Fantastic Four i början på 1960-talet. Mig veterligen är det första gången den här historien ges ut i återtryck och det ska bli obehagligt men intressant att äntligen få läsa detta fossila tidsdokument i sin helhet.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...