Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag

söndag 30 juni, kl 23:39 av 2 kommentarer

En intensiv och stimulerande musikhelg på gamla hemorten är till ända med många intryck och möten. Därför känns det extra skönt att som grädde på moset få landa i seriernas värld för ytterligare en kavalkad av omslag från veckan som gått.

fatale15-cover-6256a

Fatale #15

Sean Philips är först ut med det senaste numret av Ed Brubakers pulpiga skräckföljetong hos Image Comics. Mycket vemodigt och vackert med gallren, omfamningen och den djupa, tunga svarta färgen.

The-Massive_13

The Massive #13

Jag har alltid varit svag för det postapokalyptiska och J.P. Leons omslag fångar perfekt den ödesmättade sorgsenheten som är ett starkt kännetecken för hela genren.

WKE-Cv2-var-2bf4c

The Wake #2

Andra numret till Vertigo och Scott Snyders nya undervattensskräckis bjuder på ett mångbottnat (ursäkta) och läskigt variantomslag av Lee Bermejo.

YNGAVN2013006-DC11-LR-0448f

Young Avengers #6

Ända sedan jag såg det här omslaget för första gången i en preview för några månader sedan visste jag att den skulle hamna här. Även om Jamie McKelvie lämnat innehållet i tidningen till Kate Brown för den här gången så får vi i alla fall njuta av ett roligt och snyggt omslag till min favorittonårsserie.

juplegacy02-coverA-dc395

Jupiter’s Legacy #2

Sist ut är min favorit! Vid första anblicken finns det inget märkvärdigt med Frank Quitelys omslag. Titta noggrannare! Ser du linjerna i ansiktet, hårstråna i skägget och vecken i handsken? Titta och njut!

Kommentarer

  1. Mikael says:

    Visst ser väl Jupiters Legacy snygg ut, men vad handlar den om då ?

  2. Andreas Mars says:

    En ny superhjälteserie av Mark Millar med Frank Quitely från Image Comics.
    De gamla mossiga patriarkerna försöker få den nya likgiltiga generationen superhjältar att föra vidare de gamla värderingarna och traditionerna.
    Har inte läst den än men är sugen på första samlingen 🙂

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...