Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 24

söndag 15 juni, kl 20:55 av 0 kommentarer

CONST-Cv15-ds-79dffNIGHTC2014003-DC11-LR-e637cASMLTC2014002-DC11-LR-cd3ceSHEHULK2014005-DC11-LR-7b252BG-Cv32-ds-ee214

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på ockulta detektiver, fräck florettfattning, klassisk Marvel, advokatbekymmer och paranoia. Mycket nöje!

CONST-Cv15-ds-79dff

Constantine #15 (DC Comics)

Det är alltid roligt att stifta nya bekantskaper på Veckans omslag. Den här veckan hälsar jag Juan Ferreyra välkommen med ett riktigt snyggt omslag till senaste numret av Constantine. Den omisskänliga vita siluetten med rock, frisyr och cigarett kontrasterar skönt mot allt rött och Graceful Moon ser riktigt hotfull ut. Ferreyra kommer definitivt dyka upp fler gånger här och det kommer också bli mycket snack om Constantine själv när han får en egen TV-serie hos NBC i höst.

NIGHTC2014003-DC11-LR-e637c

Nightcrawler #3 (Marvel Comics)

Kurt Wagner är tillbaka och likaså Jamie McKelvie som fortsätter förgylla Marvels universum med sina härliga omslag. På sistone har det blivit ytterligare ett med vårt blåa troll och en del Ms. Marvel men detta omslag sticker ut med de klara färgerna, rena linjerna, värjorna och Kurts härligt spjuveraktiga glimt i ögat.

ASMLTC2014002-DC11-LR-cd3ce

Amazing Spider-Man #1.2 (Marvel Comics)

Det känns nästan som om Alex Ross är med varje vecka i Veckans omslag vilket inte är tråkigt på något sätt, tvärtom. Han har verkligen levererat det ena toksnygga omslaget efter det andra, både för Vertigo, DC Comics, Dynamite och här Marvel, och det ser inte ut att lugna ner sig heller. Härligt! Här ser vi en klassisk scen mellan Flash Thompson och Peter Parker från flydda dagar och vår vänlige kvartersspindel som håller ett vakande öga över händelserna. Tänk bara om Flash anat vem som dolde sig bakom masken på hans favorithjälte.

SHEHULK2014005-DC11-LR-7b252

She-Hulk #5 (Marvel Comics)

Kevin Wada är också en trogen leverantör med sina snygga omslag till Jennifer Walters alldeles egna serie. Den senaste fallet för hennes advokatbyrå är en svår nöt att knäcka vilket det röriga persongalleriet och Jennifers kroppsspråk tydligt visar.

BG-Cv32-ds-ee214

Batgirl #32 (DC Comics)

Veckans favorit av Alex Garner är så outstandig att den egentligen förtjänar en egen kategori: alla Garners omslag till Batgirl. Med sin sjukt fotorealistiska stil, nerv och skönhet skulle jag kunna tapetsera väggarna med hans omslag men eftersom min älskade hustru varken delar min serieentusiasm eller smak när det gäller inredning nöjer jag mig med tanken. Attans vad snyggt det hade blivit 🙂 Upptäckte också när jag fluktade igenom Previews-katalogen på dass att Garner kommer att teckna flera Batman Eternal-omslag i framtiden vilket kommer att bli mördande för konkurrensen om titeln Veckans favorit eftersom den tidningen kommer ut varje vecka. Härliga tider, strålande tider! Vi ses nästa söndag!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...