Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 39

söndag 28 september, kl 17:05 av 2 kommentarer

SECAVN2014008-DC11-739eb25877Saga_23Low_03-1RSv2-12-Cov-Frison-b77d2

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på annorlunda Matrjosjka, Aliens, nyskapande konst, undervattensmiljö och dödlig blick. Mycket nöje!

SECAVN2014008-DC11-739eb

Secret Avengers #8 (Marvel Comics)

Det som talar för den här serien är M.O.D.O.K.:s medverkan samt Tradd Moores roliga och snygga omslag. Tyvärr är det inte mycket mer än så är jag rädd. Efter att ha läst de två första numren tappade jag direkt sugen men så länge Moore och M.O.D.O.K. dyker upp så här kan jag i varje fall njuta av omslagen.

25877

Aliens: Fire and Stone #1 (Dark Horse Comics)

Dark Horses lilla cross over mellan Prometheus och Aliens fortsätter och den här veckan får vi njuta av ett ruskigt variantomslag signerat Sagas stora stjärna Fiona Staples

Saga_23

Saga #23 (Image Comics)

Apropå Fiona Staples så dyker hon upp här igen med ett nytt härligt omslag till Saga. En konstnär som målar en konstnär som målar en konstnär. Rätt påhittigt tycker jag och färgerna är underbara.

Low_03-1

Low #3 (Image Comics)

När vi ändå snackar om underbara färger så kolla in detta fantastiska omslag till senaste numret av Low av Greg Tocchini. Ett riktigt snyggt omslag fullt av tyngdlöshet, fridfull mystik och sci-fi.

RSv2-12-Cov-Frison-b77d2

Red Sonja #12 (Dynamite Entertainment)

Det var svårt att välja Veckans favorit den här veckan eftersom både Tocchinis omslag till Low och Jenny Frisons dito till Red Sonja var så bra. I slutändan är det Red Sonjas ögon som vinner och Frison fortsätter att imponera vecka för vecka. Vi ses nästa söndag!

Kommentarer

  1. Thomas Fels says:

    Snygga omslag! Modok knäcker, vilken skön kille. Man vill ju nästan vara som honom!

  2. Niklas says:

    Love Low!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...