Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka #40

söndag 5 oktober, kl 21:35 av 0 kommentarer

BMSM-Cv14-ds-3c35aBM66GH5PrintCover-a3ec5BWIDOW2014011-DC11-LR-183c8Fadeout02-Cover-9b4f8MOONKN2014008-DC11-LR-c126c

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på svartsjuka, fräcka vrålåk, femme fatales, crime noir och coola färger. Mycket nöje!

BMSM-Cv14-ds-3c35a

Batman/Superman #14 (DC Comics)

Jae Lee bjuder på ett snyggt och roligt omslag med ett laddat möte mellan tråkmånsen Superman, den flörtiga Catwoman och den svartsjuke Batman som har ett och annat han vill säga till Stålis. Jag hade svårt att välja mellan den här och Selfie-varianten av Paulo Siqueira, som jag tycker är hysteriskt rolig, men Jae Lees omslag passar bättre in i kategorin Veckans omslag. Får väl avsluta året med ett Årets roligaste omslag kanske 🙂

BM66GH5PrintCover-a3ec5

Batman ’66 Meets The Green Hornet #5 (DC Comics)

Alex Ross visar återigen var skåpet ska stå med sin sköna blandning av fotorealism, action och klassisk omslagsnostalgi. Jag måste också erkänna att jag är lite svag för 60-talsmodellen av Batmobile och Green Hornets Black Beauty. Ibland var det bättre förr.

BWIDOW2014011-DC11-LR-183c8

Black Widow #11 (Marvel Comics)

Skummisarna i bakgrunden kommer garanterat att få problem att ta sig an Black Widow och X-23. Jag gillar hur Phil Noto fångar ljuset i casinot, Natashas blick och hur mina ögon dras åt hennes livsfarliga handledsband och X-23.s kaxiga klo.

Fadeout02-Cover-9b4f8

The Fade Out #2 (Image Comics)

Vem den mystiske rökande mannen i bandage är har jag ingen aning om men Sean Phillips utmärkta omslag fångar perfekt noir-känslan i paret Brubaker/Phillips nya spännande serie som jag bara måste läsa.

MOONKN2014008-DC11-LR-c126c

Moon Knight #8 (Marvel Comics)

Warren Ellis och Declan Shalvey har lämnat tidningen men vi får fortfarande njuta av Shalveys snygga omslag. Här har han tillsammans med den fenomenala färgläggaren Jordie Bellaire skapa ett rafflande flöde som jag tycker är störtskönt. Alla omslag av Shalvey och Bellaire har varit stilistiska trogna sin design med titeln som täcker halva bilden och snart är de uppe i samma klass som David Ajas Hawkeye och Mike Del Mundos X-Men Legacy. Veckans favorit går till Moon Knight och det är verkligen på tiden! Vi ses om en vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...