Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 8

söndag 28 februari, kl 14:20 av 0 kommentarer

281931501018_xlAVEN2015006-DC11-0de9028312Saga_34-1

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på läskig läkarkonferens, Rowan Black, hommage till John Buscema, Hellboy på 50-talet och önskan om god fiskelycka. Mycket nöje!

28193

Death Head #6 (Dark Horse Comics)

Förutom att E.M. Gists omslag till sista numret av Death Hand är väldigt snyggt och läskigt med alla pestdoktorerna samlade så hör jag den obehagliga musiken i Kubricks Eyes Wide Shut i huvudet.

1501018_xl

Black Magick #5 (Image Comics)

Första arcen av Black Magick är avklarad och det är en alldeles lysande serie som ni kommer att märka när jag recenserar den inom kort. Stephanie Hans bjuder på ett fenomenalt variantomslag som fångar stämningen och häxan/polisen Rowan Black perfekt.

AVEN2015006-DC11-0de90

All-New, All-Different Avengers #6 (Marvel Comics)

Näst på tur är Axl Rose?…nej, Axel Ross? Just det ja, Alex Ross. Den mänskliga faktorn har länge förvirrat läsarna av Veckans omslag men nu ska ordningen vara återställd. Ibland går det helt enkelt för fort att skriva. Just det ja, omslaget också. Alex Ross (bra Andreas) bjuder på en tjusig hommage till John Buscemas klassiska omslag till Avengers #57.

28312

Hellboy and the B.P.R.D.: 1953 – Beyond the Fences #1
(Dark Horse Comics)

Här kommer ytterligare en hyllning men nu till Norman Rockwells ikoniska illustrationer under hans långa karriär på Saturday Evening Post. Paolo Rivera står för fiolerna i detta underbara omslag.

Saga_34-1

Saga #34 (Image Comics)

Sist ut har vi Veckans favorit och Fiona Staples häpnadsväckande snygga, och gulliga, omslag som helt tar andan ur mig. Ghüs och Friendo på fisketur är ett av Staples bästa omslag och då har hon ändå en gedigen meritlista i bagaget. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...