Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 18 (2018)

måndag 7 maj, kl 23:01 av 2 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Hm och hans muterade enhörning, Doctor Star och Star Sheriff Squadron, Shade samt två omslag med Snagglepuss. Mycket nöje!

Coda #1 (BOOM! Studios)

Jeff Stokely har bland annat tecknat Simon Spurriers mycket läsvärda serier Six-Gun Gorilla och The Spire och här bjuder han på ett härligt variantomslag till Spurriers senaste serie, Coda, med huvudpersonen Hm och hans muterade enhörning.

Doctor Star and The Kingdom of Lost Tomorrows #3
(Dark Horse Comics)

Doctor Star och den intergalaktiska federationen Star Sheriff Squadron har slagit sina påsar ihop i detta härligt kosmiska omslag av Max Fiumara.

Shade, the Changing Woman #3 (DC Comics)

Becky Cloonan har tecknat flera riktigt snygga omslag till både Shade, The Changing Girl och Shade, The Changing Woman och här får vi ytterligare ett drömskt och surrealistiskt sådant.

Exit Stage Left: The Snagglepuss Chronicles #5
(DC Comics)

Mark Russells nya Snagglepuss-serie har kommit fram till näst sista numret och det här är lätt en titel jag ska införskaffa när samlingsvolymen dyker upp. Ben Caldwell bjuder på både elegans och mörker.

Exit Stage Left: The Snagglepuss Chronicles #5
(DC Comics)

Det är inte ofta en titel lyckas leverera två riktigt snygga omslag samma vecka men Veckans favorit går helhjärtat till Joëlle Jones mästerliga omslag till Exit Stage Left: The Snagglepuss Chronicles #5, fyllt av utsatthet och utanförskap men också stoiskt mod. Vi syns senare i veckan!

Kommentarer

  1. Pärka says:

    Två riktigt starka omslag till ”Exit Stage Left” och fantastiska färger och konturer på ”Coda”. Ben Caldwell är nog ändå favoriten bland dessa.

  2. Andreas Mars says:

    Hade verkligen svårt att välja mellan Caldwell och Jones. Det som fick mig att välja Jones omslag är att det innehåller både styrka och svaghet.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...