Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 20 (2018)

söndag 20 maj, kl 23:33 av 2 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på romantisk gondolfärd, sista föreställningen, koppartroll, sista farväl och psykologisk skräck. Mycket nöje!

You Are Deadpool #3 (Marvel Comics)

Eftersom nya Deadpool-filmen haft premiär den här veckan så passar det utmärkt att börja med ”The Merc with a Mouth”. Rahzzah bjuder på en ”romantisk” gondolfärd genom Everglades träskmarker som inte bara är rolig utan också riktigt snygg.

The Archies #7 (Archie Comics)

Fiona Staples bjuder på ett vemodigt och underbart omslag till sista numret av The Archies.

Ether: The Copper Golems #1
(Dark Horse Comics)

I Veckans nyheter – vecka 20 bjöd jag på Paul Popes trevliga variantomslag till Ether: The Copper Golems #1 men inget går upp mot David Rubíns magiska fantasirikedom och underbara färgläggning i originalomslaget.

The Mighty Thor: At the Gates of Valhalla #1
(Marvel Comics)

Nick Derington är Eisnernominerad för sina underbara omslag till Mister Miracle och Doom Patrol och här får vi ytterligare ett smakprov på hans mästerliga penna i detta stämningsfulla omslag till Mighty Thor: At the Gates of Valhalla.

Gideon Falls #3 (Image Comics)

Jag har precis läst igenom första volymen av Jeff Lemires Eisnernominerade serie Royal City som gjorde ett starkt intryck på mig (mer om den i nästa vecka). Serieskaparen Lemire är även nominerad för sina serier Black Hammer och Descender men det finns en serie av honom som jag inte kan få ur mitt system och som definitivt kommer att dyka upp i min årskrönika för 2018: den fulländade Gideon Falls. Veckans favorit går till Greg Smallwoods variantomslag till tredje numret som perfekt fångar seriens psykologiska skräcktematik. Vi ses nästa söndag!

Kommentarer

  1. Pärka says:

    Många bra denna vecka, men mycket värdig vinnare. Smallwood är makalös både vad gäller omslag och interiors och hoppas på att få se mer av honom på egna serier framöver.

  2. Thomas Fels says:

    Fina grejer som alltid! Föredrar nog Thor på grund av friskheten i färgerna.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...