Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 48 (2018)

söndag 2 december, kl 18:57 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Will ”The Wise”, Batgirl, slutet för Daredevil, Catlyst Prime och seriemagi. Mycket nöje!

Stranger Things #3 (Dark Horse Comics)

Tredje numret av Stranger Things bjuder på ett mycket snyggt omslag av Matthew Taylor.

Batgirl #29 (DC Comics)

Som jag nämnt tidigare i ”Veckans omslag” är jag svag för Joshua Middletons olika tekniker och framförallt känsla när det gäller att leverera ett riktigt snyggt omslag, som detta till Batgirl.

Daredevil #612 (Marvel Comics)

Slutet för Daredevil verkar vara nära och Bill Sienkiewicz står för ett mycket vackert och gåtfullt omslag om Våghalsens liv efter detta.

Catalyst Prime: Kino #11 (Lion Forge)

Det lilla förlaget Lion Forge har ett alldeles eget superhjälteuniversum, Catlyst Prime, som innebär att en mystisk asteroid ger människor superkrafter. Frazer Irving står för ett riktigt läckert omslag till det senaste numret från den nya följetongen Kino.

The Flash #59 (DC Comics)

Veckans favorit går till Karl Kerschl och hans underbara variantomslag till The Flash som bjuder på fantastisk superhjältekänsla där det känns som om vår hjälte bokstavligen hoppar ur serierutan. Nedräkningen till julen och 2019 är i full gång och för er som är intresserade av några av 2018 års bästa nya titlar (en utförligare genomgång kommer naturligtvis i min årskrönika) så kan ni följa Shazams julkalender på Facebook och Instagram (shazampunktse). Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...