Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 50 (2018)

söndag 16 december, kl 23:32 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på smärtsamt minne, Doctor Strange, Bitter Root, Super-Skrull och klassiskt kärlekspar. Mycket nöje!

Detective Comics #994 (DC Comics)

En lömsk mördare iscensätter mordet på Bruce Waynes föräldrar in i minsta detalj i nästa arc av Detective Comics. Mark Brooks bjuder på en smärtsam resa till vändpunkten i Bruces liv.

The Best Defense: Doctor Strange #1 (Marvel Comics)

Christian Ward levererar ett magiskt omslag, som bara han kan, till den senaste följetongen med de ursprungliga Defenders.

Bitter Root #2 (Image Comics)

Den mycket lovande Bitter Root föräras ett mycket snyggt omslag av Bill Sienkiewicz.

Avengers #11 (Marvel Comics)

Under december månad har Marvel bjudit på en uppsjö av variantomslag med klassiska Fantastic Four-skurkar och den här gången är det dags för Super-Skrull av ingen mindre än Alan Davis.

Fantastic Four: Wedding Special #1 (Marvel Comics)

En av årets höjdpunkter är bröllopet mellan Alicia Masters och Ben Grimm (som jag hoppas blir av trots att flera planerade vigslar hos både DC och Marvel visade sig vara falsk marknadsföring) och Marcos Martins underbara omslag med det klassiska kärleksparet förtjänar titeln ”Veckans favorit”. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...