Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 2 (2019)

söndag 13 januari, kl 21:44 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Wonder Girl, Bitter Root, isjättar, Sana Takeda och skön fantasy. Mycket nöje!

Young Justice #1 (DC Comics)

Veckans första omslag bjuder på en ascool porträttbild av Wonder Girl, signerad Evan Shaner, från Brian Michael Bendis version av det nygamla teamet Young Justice.

Bitter Root #3 (Image Comics)

Ytterligare ett stämningsfullt variantomslag till Image-titeln Bitter Root, den här gången av Mikia Soto, och detta är en av många lovande titlar från förra året som definitivt ska utforskas under 2019.

Thor #9 (Marvel Comics)

Thor fightas mot en isjätte i detta härliga omslag från Mike Del Mundo.

Blackbird #4 (Image Comics)

Är det ett nytt omslag till Monstress? Nej, det är bara den mästerliga Sana Takeda som bidragit med ett mycket snyggt variantomslag till ytterligare en högintressant titel från 2018, nämligen Blackbird.

Die #2 (Image Comics)

”Veckans favorit” är en variant på temat från föregående omslag eftersom det också har en omisskännlig fantasytouch men Jana Schismers briljanta variantomslag till andra numret av Kieron Gillen och Stephanie Hans mycket intressanta serie Die är i en klass för sig. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...