Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 51 (2019)

söndag 22 december, kl 22:19 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på rymdwestern, El och Octavia, tack och farväl Jason Aaron från Thor och hans vänner, Bernice samt June Branch och hennes mystiska vikingayxa. Mycket nöje!

Firefly #12 (BOOM! Studios)

Årets näst sista vecka innehöll många smaskiga omslag vilket gjorde det till en osedvanlig fröjd att välja ut mina personliga favoriter. Först ut har vi Rahzzah som bjuder på härlig fart och fläkt i rymdwestern Firefly.

The Low, Low Woods #1
(Hill House Comics/DC Comics)

The Low, Low Woods är den tredje nya skräcktiteln från Hill House Comics och Jenny Frison levererar som vanligt ett mycket fint omslag där vi får möta seriens huvudpersoner: tonåringarna El och Octavia.

King Thor #4 (Marvel Comics)

Efter sju år och en herrans massa lösnummer säger Jason Aaron farväl till Thor och hans vänner och föräras ett fantastiskt och mäktigt omslag av Mike Del Mundo.

Tales from Harrow County: Death’s Choir #1
(Dark Horse Comics)

Ja!!! Harrow County är tillbaka! En av mina favoritserier från senare år och nu är det dags för Bernice att verkligen ta plats i rampljuset i den nya följetongen som bland annat bjuder på detta stämningsfulla variantomslag av seriens ursprungstecknare Tyler Crook.

Basketful of Heads #3
(Hill House Comics/DC Comics)

Årets sista ”Veckans favorit” går till den oefterhärmliga Tula Lotay som här har överträffat sig själv med ett briljant omslag med den coola June Branch (och hennes mystiska vikingayxa) från serien Basketful of Heads. Underbar komposition, jävlaranamma och vansinnigt snygga färger. Vi ses igen 5 januari 2020.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...