Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 23 (2020)

söndag 7 juni, kl 22:37 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på härligt collage, Peter Bergting, Two-Face samt 80-årsjubilaren Catwoman i dubbel upplaga. Mycket nöje!

Lady Killer Library Edition
(Dark Horse Comics)

Jag brukar ha som regel att jag inte använder mig av omslag till samlingsvolymer men jag kan inte motstå Joëlle Jones härliga collage till lyxutgåvan av hennes fenomenala serie Lady Killer, som dessutom, till min stora glädje, kommer att dyka upp med en tredje volym inom en förhoppningsvis inte alltför fjärran framtid.

We’ll Soon Be Home Again
(Dark Horse Comics)

Vi kommer snart hem igen är en av de bästa serierna jag läst om Förintelsen där Jessica Bab Bonde och Peter Bergting lyckas med konststycket att leverera gripande ögonvittnesskildringar för yngre läsare. Nu har denna utmärkta svenska seriebok även kommit ut på Dark Horse Comics och dessutom förärats ett helt nytt och fantastiskt omslag av Bergting själv.

Detective Comics #1022 (DC Comics)

Lee Bermejo bjuder på ett mycket snyggt omslag med Batmanskurken Two-Face.

Catwoman #22 (DC Comics)

80-årsjubilaren Catwoman i ett läckert omslag av Julian Totino Tedesco.

Catwoman 80th Anniversary 100-Page Super Spectacular #1
(DC Comics)

Apropå Catwomans jubileum så presenterar DC Comics ett alldeles eget specialnummer med Selina Kyle den här veckan. Här bjuds det på flera mycket snygga variantomslag av bland andra Adam Hughes, Frank Cho, Artgerm och Jee-Hyung Lee men jag föll pladask för Gabriele Dell’Ottos underbara 90-talsomslag som med en stor jubileumsfanfar utses till Veckans favorit. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...