Nyheter och tips

Titlarna för Free Comic Book Day är klara

fredag 20 mars, kl 22:29 av 2 kommentarer

Ikväll släpptes nyheten om vilka tidningar som kommer att ingå i Free Comic Book Day 2009. Free Comic Book Day är ett årligt evenemang där den amerikanska seriebranschen genom Diamond Comic Distrubution ger bort en jäkla massa serietidningar gratis. Ett otroligt bra sätt att testa alla de där konstiga titlarna som man aldrig annars skulle ha köpt.

minimate2Bland årets tidningar finns en del intressanta saker. DC bjuder bland annat på Blackest Night #0 av Geoff Johns och Ivan Reis, upptakten till deras kommande jätteevent med samma namn. Marvel har två titlar. Dels The Avengers av Brian Michael Bendis och Jim Cheung, där Dark Avengers och New Avengers gör gemensam sak med Thor och fajtas med Ymir. Lägligt till Wolverine-filmen (som har svensk premiär en dag tidigare) så ger de även ut Wolverine: Origin of an X-Man. Ytterligare en av alla dessa Origins-historier. Utöver de två jättarna finns Image Comics representerade med Savage Dragon #148 och Cyberforce/ Hunter-Killer Preview, och Dark Horse med Alien v. Predator och Star Wars-The Clone Wars. Dessutom finns det två titlar som jag kommer kolla lite extra noga på. Resurrection #0 av Marc Guggenheim och Justin Greenwood från Oni Press och Fist of Justice #1 av Chad Lambert och Oscar Bazaldua från Digital Webbing. Både dessa ser väldigt spännande ut.
Free Comic Book Day anordnas den 2 maj och de svenska seriebutikerna som deltar är Comics Heaven i Stockholm och Seriebörsen i Linköping. Samtliga titlar som delas ut hittar du på www.freecomicbookday.com.

Kommentarer

 1. Pelle says:

  ”Dels The Avengers av Brian Michael Bendis och Jim Cheung, där Dark Avengers och New Avengers gör gemensam sak med Thor och fajtas med Ymir.”

  Jag vet att jag kommer att framstå som en petimeter, men menar ni med Ymir eller mot Ymir?

 2. Silwer says:

  Mot antar jag Ymir är ju en jätte.

  Fast å andra sidan är det Marvel Asgard nu.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...