Nyheter och tips

Jonas seriepepp #1: New Mutants

fredag 20 mars, kl 14:10 av 1 kommentar

I maj i år (re)lanserar Marvel en ny månatlig tidning med klassiska New Mutants, vilken var en mina absoluta favoritserier i slutet av 80- och början av 90-talet. Du som hängt med ett tag minns säkert Satellitförlagets samlingstidning Marvel Mutanter (som senare övergick till att bli svenska X-men), där vi fick stifta bekantskap med de nu återkommande kidsen Cannonball, Sunspot, Magma, Magik, Dani Moonstar, Karma, Warlock med flera. Asgard Wars av Chris Claremont, Arthur Adams och Terry Austin var ju smått fantastisk. Hur som helst, nu är det som sagt dags att kicka igång serien igen, nu med nytt kreatörsteam bestående av författaren Zeb Wells och illustratören Diogenes Neves, som jag inte har den blekaste aning om vad det är för några. Trots det: Pepp!

new-mutants-vol-3

Kommentarer

  1. […] som tar vid Young X-men tas emot. Det är just den klassiska uppsättningen av New Mutants som Jonas skrivit om tidigare. Kanske kan de bli lite mer långlivad än sina […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...