Nyheter och tips

Sofo Comics i Stockholm lägger ner

lördag 21 mars, kl 20:56 av 1 kommentar

Jaha, då har de bistra tiderna skördat sitt första offer. Kåge på Comics Heaven meddelar via sin blogg att butiken, som varit Comic Heavens systerbutik, stänger inom kort. Försäljningen har varit för låg för att butiken ska kunna drivas vidare. Tråkigt, men det känns rätt väntat. Stockholm har ju rätt många seriebutiker och Sofo Comics har knappast varit en av de mer välsorterade. Istället ska lokalen göras om till en serietecknarateljé.

Kommentarer

  1. Johan says:

    Tråkiga nyheter, men det känns ändå ganska väntat. Stockholm har ju en inflation av seriebutiker om man jämför med resten av landet.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...