Film /Nyheter och tips

Lite (goda) nyheter om Spiderman 4

onsdag 1 april, kl 15:25 av 5 kommentarer

Jag är ganska säker på att det inte bara var jag som tyckte att Spiderman 3 kändes rätt mycket som en återträff med sin gamla högstadieklass: Osammanhängande, pinsam och full med folk du hade klarat dig väldigt bra utan. Och, som någon så målande uttryckte sig på någon forumtråd:

What made that movie lame was the fact that Peter was an emo fag dancing like some douche from Dancing with the stars.

Så sant som det var sagt, den där sekvensen med Tobey Maguire i synthlugg juckandes runt på gatorna skadade mina näthinnor och fick mig att vilja gå igenom någon slags minnesradering. Hur som helst, trean sög kapitalt, och det kändes väl inte alltför lovande att våga hoppas på Spiderman 4. Dock, jag anar nu ett ljus i slutet av tunneln då jag på IGN läser att regissören Sam Raimi kräver full kontroll över regissörskapet och handlingen för del fyra, som sägs vara aktuell för filmning under 2010. Hoppets låga är därmed tänd, och om jag har något att säga till om (vilket jag tyvärr inte har) så har fyran bara en enda skurk: Lizard. I en perfekt värld hade det ju även gjorts en tung filmatisering av Kraven’s Last Hunt, men det är väl antagligen alldeles för mycket begärt?

Kommentarer

 1. Joachim says:

  Eftersom Connors varit med i filmatiseringarna så är det verkligen det perfekta steget framåt att introducera lizard. Jag hoppas stenhårt på det.

 2. Ferdinand says:

  Och jag vill ha med Black Cat. Ring Sam Raimi och säg att Shazam har bestämt det. Och att det är clearat med ledningen och att han inte har något att säga om saken.

 3. Tomb says:

  Rykterna går nu rätt hett. Informationen kommer från samma nyhetskälla som avslöja att venom skulle vara med i trean.

  ”Peter Parker now faces a more greater threat. After a man is accidentally killed in an electrical power outage; a mass murderer has bonded with a symbiote. Thus wreaking havoc as Peter faces this red rampage, as well as an electrifying madman.”

  Så Electro och Carnage?

 4. Jonas says:

  Lästa också det där någonstans, men pga alla språkliga fel i den texten så hoppas jag verkligen att det bara är någon sorts morfininducerad fantasi.

 5. Johan says:

  Om det ryktet stämmer så undrar jag om Rami & Co. verkligen lärde sig något av trean. Fokusera på en skurk och inte flera. Det blev för många skurkar i trean och vi behöver verkligen inte upprepa samma sak i fyran, och definitivt inte om skurkarna visar sig vara Electro och Carnage.

  Nej jag håller med Jonas en filmatisering av Kraven’s Last Hunt hade varit perfekt. Tyvärr är världen inte det så det är bara att hålla tummarna att det blir så bra som möjligt.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...