Nyheter och tips

Reinhard Kleist på engelska

tisdag 7 april, kl 14:00 av 0 kommentarer

reinhard_kleist_cashBloggkollegan Rikard på Weltklasse Serier har upprepade gånger skrivit om den tyske serieskaparen Reinhard Kleist. Suktande har jag tittat serierna men konstaterat att de alla är på tyska. Eftersom jag valde franska i högstadiet och bytte ut det mot bild och form redan i åttan så är mina kunskaper i tyska lika med noll. Hopplöst fall alltså. Men nu släpps faktiskt Kleists biografi över countrymusikern Johnny Cashs liv, Johnny Cash: I See a Darkness, på engelska. Det 224 sidor långa albumet släpps den 1 oktober på förlaget Abrams ComicArts. I alla fall om man ska tro på amerikanska Amazon.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...