Nyheter och tips

Dark X-men?

tisdag 7 april, kl 17:19 av 6 kommentarer

7462new_storyimage8684953_fullEftersom jag är rätt dåligt påläst vad detta egentligen är för något så tänkte jag låta er läsare spekulera fritt. Vad är det för typer vi ser på omslaget? Vad gör Xavier där? Emma Frost i svart? Är det en miniserie? Är det en ongoing? Kom igen och rocka loss i kommentarsfältet nu! Inga idéer är för galna. Som vanligt klickar du på bilden för en större version.

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Ser ut som Weapon Omega från kanadensiska Omega Flight längst till vänster. Eller?

 2. Tomb says:

  Jag ser: Namor, Charles Xavier, Emma Frost (kan dock vara Enchantress?), Daken (uuussh), Cloak & Dagger, Mimic och Weapon Omega.. Fast det kan ju vara Vindicator..?

  Skulle inte förvånta mig om det var en mini i samma längd som Dark Avengers.

 3. Paal says:

  Jag bara antar att några av X-men är imiterade av andra precis som i Dark Avengers. Angel är nog egentligen Mimic därav m:et på bröstet, Wolverine är Daken om man tittar närmare på klorna. Cloak and Dagger? Dagger skulle kunna vara Dazzler, de har ju liknande krafter. Cloak brukar ju dock inte visa ansiktet eller ha hår, dock ett tag sedan jag läste en serie med någon av dem i. Känns svårt att hitta någon som imiterar Xavier eller Namor.

 4. Ferdinand says:

  Jag tror faktiskt inte att det är ett gäng imitatörer liknande Dark Avengers. Dels efter att ha läst lite om den kommande crossovern Dark Avengers/Uncanny X-men. Osborne är visst sur på Emma Frost för att hon inte uppfyller sina löften mot Dark Cabal (läs mer på: http://comicbookresources.com/?page=article&id=20244). Och i Uncanny X-men Annual #2 avslöjades det att Frost och Namor haft en gammal romans under tiden i Hellfire Club, och som tydligen inte riktigt svalna av. Min teori är att Frost och Namor slagits sig ihop mot Osborne. Förklaring till de övriga karaktärerna har jag dock ingen.

 5. Heh. När det här inlägget publicerades, var det redan slut på spekulationerna. Det var väl i helgen det avslöjades, att det är kommande DA/UXM-crossovern, den som Ferdinand nämner, det handlar om. Bilden är egentligen omslaget till UXM 513.

 6. Ferdinand says:

  Fredrik: Heh. Du har såklart helt rätt. Det är jag som är lite efter och bakom. Men det är fortfarande intressant att höra vad ni tror att Mimic, Cloak & Dagger och andra gör på omslaget.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...