Teckna serier

Försöker teckna Iron Man

tisdag 18 augusti, kl 11:11 av 1 kommentar

Iron Man blyertsskissBestämde mig att jag skulle försöka på att göra en Iron Man igår (because you demanded it). Har inte tecknat Iron Man förut. Människor är det jag känner mig bäst på. Därför kände jag mig pepp på en utmaning. Satt en stund  med blyertsgrunden och skulle sen göra lite bläckarbete. Bläcklinjerna blev inte så bra som de borde så jag fixade till med lite tipex. Jag är blir aldrig nöjd, men ibland blir jag lite extra onöjd. Därför ska jag nog göra om allt bläck och lägga upp den nya senare i veckan om inte inspirationen leder mig någon annanstans.Iron Man bläck

Ska sätta mig på onsdag igen och teckna lite mer, Men då blir det monster. Fått en tecknings beställning jag ska fixa till. Har också köpt akvarellfärg och lite nya penslar. Vilket jag inte pillat med sen januari. Kan bli roligt. Penciller känns mer som min grej, men man måste ju vara lite all-around för att komma någonstans.

Kommentarer

  1. petterblue says:

    Lookin’ good!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...