Nyheter och tips

Omvända roller i augusti

måndag 21 september, kl 12:20 av 0 kommentarer

moneySERIEBRANSCHEN: Det var några som lyfte på ögonbrynen när förra månadens försäljningssiffror presenterades. Att första numret av Captain America: Reborn tog förstaplatsen istället för Blackest Night förvånade många. I augusti är förhållandet det omvända då Blackest Night #2 sålde i 146 092 exemplar och Reborn #2 i 125 366. I övrigt var det inga direkta skrällar på tio i topp. Green Lantern, Ultimate Avengers och Batman & Robin sålde alla bra. Dessutom verkar crossovern Utopia varit lyckad. I alla fall ekonomiskt, då både Dark Avengers och Uncanny X-men är med. Marvel hade 6 titlar på tio i topp och DC 4 stycken. Du läser hela listan på www.icv2.com.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...