Nyheter och tips

Previewstips december – Incorruptible #1

tisdag 6 oktober, kl 08:16 av 0 kommentarer

incorruptible_1_prevPREVIEWSTIPS: I december får Irredeemable som Mark Waid skriver för Boom Studios! en spin-off. Med Irredeemable har Waid studerat vad som händer när den Supermanliknande hjälten The Plutonian plötsligt byter sida och vänder sig mot hela mänskligheten. En riktig intressant och läsvärd serie som Henrik J har recenserat den första volymen av. Med Incorruptible vänder Waid på det konceptet och ser vad som händer när superskurken Max Damage, efter att Sky City totalförstörts, bestämmer sig för att ge upp sin kriminella bana och stället kämpa för det goda och mot The Plutonian. Serien tecknas av den relativt okända Neil Edwards.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...