Nyheter och tips

Previewstips december – Dark Avengers Annual #1

måndag 5 oktober, kl 20:28 av 0 kommentarer

dark_avengers_annual_1_prevPREVIEWSTIPS: December känns som en rätt trög månad efter att ha bläddrat i genom Marvel-delen Previews #253. Det kommer en del läsvärda saker, men inte mycket som sticker ut tillräckligt för att ta upp det här. Det mesta intressanta i december är fortsättningar på saker som jag redan tipsat om. Men några grejer är ändå värda att nämna. Först ut är att Dark Avengers får en annual. Det är kanske inte så märkvärdigt. Men tittar men närmare på vem som är illustratören så finns det anledning till att flåsa av upphetsning — Chris Bachalo! Ni som sett vad gjort tidigare vet att det inte behövs sägas mer än så. Ni som inte sett honom, köp den här och ni kommer att ha hittat en ny favorit.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...