Nyheter och tips

Blackest Night fortsatt stark i september

fredag 30 oktober, kl 16:15 av 2 kommentarer

SERIEBRANSCHEN: Dags för en rätt försenad marknadsrapportering av den amerikanska seriebranschen. Även i september toppar DCs miniserie Blackest Night försäljningstoppen. Det tredje numret såldes i 140 786 exemplar, en minskning med ca. 5300 ex. Precis som förra månaden tog Captain America: Reborn andraplatsen med 108 331 ex. En rejäl minskning med hela 17000 ex. Batman & Robin fortsätter att gå bra och nummer 4 sålde 106 925. Inte helt oväntat så gick avslutningen på Mark Millars Old Man Logan-arc riktigt bra, Wolverine Giant-Size Old Man Logan #1 sålde i 93 823. Marvel hade 4 titlar på topp-10 och DC hade 6. Litet trendbrott där då siffrorna brukar vara de omvända. DCs försäljning verkar drivas upp av Blackest Night, då alla deras storsäljare (utom Batman & Robin) har koppling till eventet. Listan på de 300 mest sålda titlarna hittar du på ICv2.

Kommentarer

  1. Jonas says:

    140 000 exemplar känns så väldigt skralt i jämförelse med exemplevis 90-talets Spawn som låg över miljonen sålda nummer. Undrar om seriemarknaden kan komma upp i de siffrorna igen någon gång?

  2. Tomb says:

    yay! Heja Chew!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...