Nyheter och tips

Seriepepp: The Flash

fredag 30 oktober, kl 13:05 av 3 kommentarer

flash_manapulPå Comicbookresources.com har de just nu två intressanta intervjuer med illustratörerna till DC:s kommande ongoing The Flash: Francis Manapul (som kommer att illustrera huvudstoryn med Barry Allen i huvudrollen) och Scott Kolins (som kommer att illustrera backup-storyn där Wally West kommer att ha huvudrollen). Scott Kolins är en av de bästa illustratörerna när det gäller DC:s speedsters (kolla in Rouges Revenge eller valfritt nummer från Kolins och Geoff Johns run på The Flash senaste det begav sig) och om de smakprov som Manapul bjuder på i sin intervju är någon indikation så kommer The Flash att se fantastisk ut. Lägg därtill att min husgud Geoff Johns kommer att skriva manuset till både huvud- och backupstory så har vi seriepepp på hög nivå. Tyvärr så kommer vi få vänta ända till april nästa år innan vi kan njuta av första numret av The Flash.

Tills dess så får vi Speedster-fans hålla till godo med utmärkta The Flash: Rebirth och kommande Blackest Night: The Flash miniserien som Scott Kolins kommer att illustrera.

Kommentarer

  1. Henrik Ö says:

    ….men vem skriver?

  2. Johan says:

    Geoff Johns kommer att skriva både huvud- och backup-story.

  3. Magnus says:

    Smaken är uppenbarligen som baken, själv tycker jag Scott Kolins suger fetballe.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...