Nyheter och tips

Previewstips januari – No Hero i samlad form

tisdag 3 november, kl 23:43 av 2 kommentarer

no_hero_samlingPREVIEWSTIPS: Har du följt Jonas recensioner av No Hero och längtat efter att få läsa hela den köttiga serien i ett enda svep? Ok, dina drömmar är besannade. I januari släpper Avatar Press serien i tre olika samlingar. En vanlig trade paperback för er dödliga till priset av 19.99 dollar. Du som inte nöjer sig med simpla trades köper istället hardcovern i begränsad upplaga på 2000 exemplar för 27.99 dollar. Men för de som verkligen vill lyxa till det, alternativt har snormycket pengar, så släpps en hardcover i endast 400 ex, signerad av både Warren Ellis och Juan Jose Ryp. Till det sköna priset av 49.99 dollares. Den ni!

Kommentarer

  1. Tomb says:

    Signerad? Do want!

  2. Asti says:

    Mm, eller gief plx!!1! som ungdomarna brukar säga

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...