Nyheter och tips

Insane! Action Comics #1 under klubban

tisdag 23 februari, kl 19:45 av 0 kommentarer

actioncomics

Förra året såldes ett ex av Action Comics #1 för 317,200 dollar motsvarande  2,3 miljoner kronor i dagens kurs. Det var ju sjukt mycket. Men nu har ett annat ex, ett av bara två 8.0 ex som finns, sålts för över en miljon dollar. Det är så mycket pengar att jag var nära att hemfalla åt versaler i löpande text. Över 7 miljoner kronor för en serietidning är helt sjukt. För 15 år sedan såldes serietidningen för 150,000 dollar. Comic-connect som skött försäljningen kallar den för seriernas heliga graal. Endast 100 ex av den ursprungliga upplagan på 200,000 ex bedöms finnas kvar.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...