Film /Nyheter och tips

”Sci-Fi Afton”

tisdag 2 mars, kl 12:20 av 0 kommentarer

Shazam.se gillar Serieteket i Stockholm. Inte bara för att de har Sveriges största bibliotek med enbart serier, utan för att de första torsdagen varje månad visar serierelaterad film. Helt gratis dessutom. Biljetter hämtas på Serieteket i Kulturhuset.

fifth_element_001

4/3 ”Sci-Fi Afton”
Presenteras i samarbete med SF-Bokhandeln.
Kvällens film: The Fifth Element (1997)
Luc Bessons rymdopera tog honom åtskilliga år och hundratals sidor manusutkast att färdigställa. Om resultatet var värt mödan har folk tvistat om. Ögongodis är det hur som helst gott om tack vare miljöer och figurer designade av storheter som Moebius och kostymer av Jean-Paul Gaultier.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...